4gamers.be

Ghost Recon Breakpoint uit de doeken gedaan

Door Jay, 10-05-2019 13:35

Ubisoft heeft Ghost Recon Breakpoint officieel uit de doeken gedaan als vervolg op Ghost Recon: Wildlands. Wat eerder al gelekt was, is nu bevestigd: slechterik van dienst is Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal (o.a. bekend van The Walking Dead & The Punisher). Die is rogue gegaan met zijn leger van voornamelijk bewapende drones. Aan jou en je medespelers om hem te stoppen dus.

Het speelgebied is deze keer het fictieve eiland Auroa, dat even groot is als de map van Wildlands en dat verschillende soorten omgevingen bevat. Deze keer hebben spelers wel meer voertuigen om mee aan de slag te gaan, zoals helikopters, boten en meer.

Verder keren enkele (verbeterde) systemen terug, zoals de Gunsmith, maar er zijn ook nieuwe gameplay mechanics. Zo zijn er verschillende soorten van verwondingen die spelers kunnen oplopen en die hebben een impact op de mobiliteit van de speler. Verwondingen deftig verzorgen is dan ook de boodschap, als je wil overleven. Overleven kan ook door een verbeterd stealth systeem, waarbij spelers zich voortaan ook kunnen verhullen met behulp van modder, sneeuw, bladeren, ...

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor pc, PS4 en Xbox One. De pc-versie zal enkel via Uplay en de Epic Games Store verschijnen, dus geen Steam. Er wordt ook een Year 1 Pass voorzien, goed voor twee nieuwe avonturen na release. Zoals gewoonlijk zijn er ook weer verschillende speciale edities met verschillende extraatjes, gaande van b├Ęta toegang tot een figurine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.