4gamers.be

Pc-versie Beat Saber verlaat binnenkort early access, krijgt level editor

Door Jay, 15-05-2019 09:05

De pc-versie van VR-game Beat Saber zit al sinds mei vorig jaar in early access, maar nu is aangekondigd dat het spel die status binnenkort achter zich laat. De finale release van de pc-versie staat gepland voor 21 mei. Uiteindelijk is de "finale" 1.0 release van de game wel slechts een formaliteit, dus heel veel nieuwigheden moeten we niet meer verwachten.

Wel zal op die dag ook een langverwachte level editor gelanceerd worden, waarmee spelers eigen patronen kunnen vormen op hun eigen muzikale tracks. Of deze levels vervolgens ook gedeeld kunnen worden, is nog niet bekend. Voorlopig staat de level editor niet gepland voor de PlayStation VR-versie van de game.

Sowieso betekent de finale release van de game niet het einde van de ontwikkeling. Zo belooft men nog nieuwe, gratis tracks, terwijl er ook nog uitgebreidere Music Packs zullen komen, waar dan wel een prijskaartje aan vast hangt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.