4gamers.be

Nieuwe Splinter Cell "als grapje" gelekt

Door Jay, 15-05-2019 12:58

Julian Gerighty, creative director van The Division 2, heeft via Twitter het bestaan van een nieuwe Splinter Cell game gelekt. Oeps, foutje, maar niet echt. Al snel werd duidelijk dat er iets niet pluis was. Hoewel heel wat games van Ubisoft te vroeg naar buiten komen, gebeurt dat meestal niet op deze manier, als in: via een creative director die doodleuk laat weten dat hij aan de game werkt. Ook de verschillende hashtags en retweets die de tweet kreeg, deden vermoeden dat dit geen ongelukje was en dat Gerighty goed wist wat hij aan het doen was.

Bij Ubisoft hebben ze inmiddels laten weten dat het inderdaad ging om een grapje en dat de tweet dus niet ernstig genomen moet worden. Elders hebben insiders ook al bevestigd dat de info die gegeven wordt omtrent de nieuwe Splinter Cell niet klopt.

Een grapje dus, maar dat betekent niet per se dat er géén nieuwe Splinter Cell zit aan te komen. Ubisoft heeft namelijk al meermaals gezegd dat het Splinter Cell wil laten terugkeren, maar dat het wat wachten is op het juiste moment. We mogen dus wel aannemen dat er bij Ubisoft inderdaad gewerkt wordt aan of op zijn minst nagedacht wordt over een nieuwe Splinter Cell, maar wanneer en hoe die het daglicht zal zien, dat blijft voorlopig afwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.