4gamers.be

Het verhaal van de Spider-Man PS4-game gaat verder

Door Jay, 17-05-2019 10:22

Marvel's Spider-Man voor PS4 is mogelijk de beste Spider-Man game ooit en dus mag er gerust een vervolg komen. Of er ook effectief een nieuwe game komt, valt af te wachten, maar het verhaal van de game krijgt alleszins wel al een vervolg, zij het dan via comics.

Het verhaal van de game zelf kreeg al een comicreeks in de vorm van Spider-Man: City at War. Nu is een nieuwe mini-reeks aangekondigd, genaamd Spider-Man: Velocity. Daarin gaat het verhaal van de game verder en worden de geheimen van het Velocity kostuum onthuld. Terwijl Peter worstelt om zijn persoonlijke leven en het leven als een superheld te combineren, wordt hij ook geconfronteerd met de superschurk die bekend staat als Swarm, terwijl hij ook nog eens Mary Jane moet zien te beschermen.

Velocity wordt geschreven door Dennis "Hopeless" Hallum, die ook al City at War schreef, met artwork van Emilio Laiso (Star Wars: Doctor Aphra) en covers van Skan. De nieuwe comicreeks debuteert in augustus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.