4gamers.be

In 2020 krijgen we Call of Duty: Black Ops 5

Door M2X, 20-05-2019 12:41, bron: https://kotaku.com/sources-call-of-duty-2020-in-upheaval-as-treyarch-take-1834858368

Hoewel we elk jaar een nieuwe Call of Duty game voorgeschoteld krijgen, worden die games door verschillende studio's gemaakt. In de loop der tijd zijn er drie grote hoofdstudio's gekomen die telkens aan een nieuwe Call of Duty game werken, zodat elke studio zich er de nodige jaartjes mee kan bezighouden terwijl er voor Activision toch elk jaar een nieuwe game in de reeks verscheen. Aan die jaarlijkse releases verandert voorlopig niets, maar blijkbaar is er wel een andere wijziging doorgevoerd.

Bij Kotaku, dat doorgaans wel betrouwbare bronnen heeft, hebben ze vernomen dat het voor de Call of Duty game van 2020 opnieuw de beurt is aan Treyarch, dat vorig jaar nog Call of Duty: Black Ops 4 afleverde. De Call of Duty van dit jaar, waarvan we eigenlijk al weten dat het Modern Warfare 4 is, wordt verzorgd door Infinity Ward, waardoor het voor 2020 normaal weer de beurt was aan Sledgehammer, ondersteund door Raven. Die plannen zijn dus gewijzigd.

Sledgehammer zou volgens Kotaku aanvankelijk werken aan een Call of Duty die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog, vermoedelijk met Vietnam als setting. Die game zou dus in 2020 verschijnen, maar nu zou het dus Treyarch zijn dat de Call of Duty voor volgend jaar aflevert. Het zou daarbij gaan om Call of Duty: Black Ops 5.

Waarom deze wijziging in de planning er precies is gekomen, is niet bekend. Evenmin is duidelijk of de Call of Duty game van Sledgehammer er alsnog van zal komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.