4gamers.be

Outer Wilds verschijnt volgende week

Door Jay, 21-05-2019 10:11

Normaal zou Outer Wilds vorig jaar al verschijnen, maar dat is er niet van gekomen. Nu is een concrete releasedatum aangekondigd, zijnde 30 mei. Nog eventjes geduld dus. De game verschijnt dan voor pc (Epic Games Store) en Xbox One.

In het spel kan je als astronaut een ogenschijnlijk continu veranderend zonnestelsel ontdekken. Wees er maar zeker van dat je als speler ook de nodige rariteiten zal ontdekken in deze handgemaakte wereld, die continu evolueert. Zo zouden verschillende plekken in het zonnestelsel veranderen met het komen en gaan van de tijd.

Wees op tijd en je zal een ondergrondse stad kunnen bezoeken, die vijf minuten later misschien opgeslokt is door een woestijn. Is dat niets voor jou, dan kan je misschien een planeet bezoeken net op het moment dat deze ineenstort. Ontwikkelaar Mobius Digital zegt dan ook dat "elk geheim bewaakt wordt door verraderlijke omgevingen en natuurlijke catastrofes."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.