4gamers.be

George R.R. Martin werkt aan een game, mogelijk van From Software

Door Jay, 21-05-2019 10:19, bron: https://gematsu.com/2019/05/george-rr-martin-ive-consulted-on-a-video-game-out-of-japan

George R.R. Martin, de schrijver van de Game of Thrones boeken, heeft bevestigd dat hij samen met een Japanse studio aan een game werkt. Meer info gaf hij niet, maar het feit dat hij bevestigt aan een game te werken met een Japanse studio is op zich al interessant, niet in het minst omdat eerder dit jaar al een gerucht van die aard de ronde deed.

Het gerucht in kwestie draaide rond een nieuwe game van niemand minder dan From Software, bekend van de Dark Souls games. Eén element van het gerucht was dat George R.R. Martin erbij betrokken was als schrijver. Uiteraard zou ook Hidetaka Miyazaki erbij betrokken zijn.

Destijds al werd gemeld dat de game in kwestie een open-world game zou zijn, gepubliceerd door Bandai Namco, met verschillende koninkrijken die je zou kunnen bezoeken. Door leiders van deze koninkrijken te doden, zou je nieuwe abilities kunnen verkrijgen.

Ter aanvulling hiervan is nu nog wat meer informatie naar buiten gekomen via Gematsu, dat stelt de info te hebben gekregen van een betrouwbare bron. De game staat bekend onder de codenaam "GR", wat mogelijk staat voor "Great Rune", en het zou een open-world dark fantasy game zijn waarin spelers zich te paard kunnen verplaatsen. Aan de game zou al drie jaar gewerkt worden en de onthulling zou tijdens de komende E3-beurs plaatsvinden. Ook bij de bron van Gematsu melden ze dat George R.R. Martin erbij betrokken is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.