4gamers.be

Valve maakt eigen versie van Dota Auto Chess

Door Jay, 22-05-2019 10:34

Valve heeft aangekondigd dat het een eigen, standalone versie gaat creëren van Dota Auto Chess, een Dota 2 mod die dit jaar verscheen en die is uitgegroeid tot een van de populairste games van het moment. In tegenstelling tot bij Dota en Portal zal Valve echter niet het team achter Dota Auto Chess overnemen. Valve en de Chinese ontwikkelaar Drodo Studio hebben weliswaar samengezeten, maar beide partijen kwamen tot de conclusie dat een verregaande samenwerking wegens "verschillende redenen" onmogelijk was.

Valve zal dus een eigen versie van Dota Auto Chess ontwikkelen, terwijl Drodo Studio de mod-versie zal blijven ondersteunen. Ook werkt Drodo Studio aan een mobile game gebaseerd op Dota Auto Chess. Valve zal zijn steentje bijdragen om spelers kennis te laten maken met die nieuwe mobile game.

Voor wie het niet weet: Dota Auto Chess lijkt eigenlijk niet op Dota en ook niet op schaken. In plaats daarvan gaat het om geautomatiseerde gevechten met verschillende heroes die spelers aanschaffen uit een gemeenschappelijk aanbod. De bedoeling is om via bepaalde synergieën tussen heroes sterke combo's op te zetten om zo de overwinning te behalen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.