4gamers.be

Eindelijk: Overwatch krijgt replays

Door Jay, 24-05-2019 15:06, bron: https://news.blizzard.com/en-us/overwatch/23000187/introducing-overwatch-replays-see-your-past-games-from-new-perspectives

Het heeft een tijd geduurd, maar Overwatch krijgt dan toch een replay feature. Die is op pc al beschikbaar via de Overwatch PTR en zal na het nodige testwerk ook uitgerold worden voor de gewone pc-versie en de consoleversie.

De replay feature is terug te vinden onder profiel, waar een nieuwe tab beschikbaar is. Standaard worden tot 10 replays per speler bewaard en die kunnen dus herbekeken worden. Dat kan vanuit het perspectief van elke speler in de match. Er zijn ook enkele andere tools beschikbaar om de actie beter te controleren, zoals de mogelijkheid om de replay te versnellen of te vertragen. Qua user interface is het dezelfde als die in spectator mode, wat ook de nodige mogelijkheden met zich meebrengt.

Net als highlights zullen ook replays gereset worden bij elke patch.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.