4gamers.be

DayZ verschijnt deze week eindelijk voor PS4

Door Jay, 27-05-2019 09:41

DayZ verschijnt deze week, op 29 mei, eindelijk voor PS4, zo is aangekondigd. De game was lange tijd al op pc te spelen in early access en kreeg vorig jaar eindelijk zijn 1.0 release. Ook via Xbox Game Preview was de game al te spelen alvorens ook daar eind maart dit jaar een 1.0 release krijgen. Nu kunnen dus ook PS4-spelers er binnenkort eindelijk mee aan de slag.

DayZ begon in 2012 als zombie survival mod voor Arma 2, waarna het uitgroeide tot een standalone product met een early access release in 2013. Dean Hall, de maker van de mod, vertrok echter in 2014. Door technische moeilijkheden met de engine is de ontwikkeling eigenlijk non-stop blijven sputteren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.