4gamers.be

Northgard op weg naar consoles

Door Jay, 04-06-2019 09:24

Northgard, een Viking-RTS die reeds beschikbaar is voor pc, verschijnt later dit jaar ook voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch, zo is aangekondigd. Op een concrete releasedatum is het wel nog wachten.

Northgard doet wat denken aan de klassieke games van The Settlers. Als speler moet je nederzettingen bouwen en langzaam uitbreiden, zowel wat de feitelijke nederzetting als de militaire macht ervan betreft. Interessant aan Northgard echter zijn de beperkingen die bewust worden opgelegd en de keuzes die spelers als gevolg daarvan moeten maken. De ruimte die je kan benutten voor het uitbouwen van je nederzettingen is immers beperkt, waardoor je soms moeilijke keuzes zal moeten maken om een evenwicht te vinden zodat je de harde winters en vijandige mythologische wezens kan overleven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.