4gamers.be

Dan toch een nieuwe Splinter Cell op E3?

Door Jay, 04-06-2019 16:20

Komt Ubisoft deze E3 eindelijk op de proppen met een nieuwe Splinter Cell? Dat lijkt dé vraag te zijn, toch wat de E3-aanwezigheid van Ubisoft betreft. Het is redelijk duidelijk dat men inderdaad met een nieuwe Splinter Cell bezig is, maar tegelijk deed Ubisoft er alles aan om te laten uitschijnen dat het project in een nog erg vroege fase zit en dat we er dus niet snel nieuws rond moesten verwachten. En toch ...

Bij winkelketen GameStop was heel even een replica te bestellen van de nachtkijker van Sam Fisher en dit als onderdeel van hun aanbod aan E3 collectibles. Het item is inmiddels weer verwijderd, waardoor natuurlijk de vraag is wat dit te beteken heeft. Het zou goed kunnen dat ze bij GameStop weet hebben van de E3-plannen van Ubisoft en dat die dus, alweer, iets te vroeg naar buiten zijn gekomen. Nog eventjes geduld en we weten het, maar voor fans van Splinter Cell is er dus weer een beetje extra hoop.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.