4gamers.be

Hoop ontslagen bij Starbreeze

Door Jay, 04-06-2019 16:47

Starbreeze heeft aangekondigd dat er in november een hoop ontslagen zullen vallen. In totaal zouden 60 van de 240 werknemers hun job verliezen. De ontslagen zijn een noodzakelijk kwaad om kosten te besparen en de studio te redden van het faillissement. Dat faillissement dreigde sinds de flop van Overkill's The Walking Dead. Sindsdien heeft Starbreeze al verschillende assets verkocht en heeft het ook op verschillende andere manieren geld moeten zoeken.

De ontslagen zouden wel geheel volgens het boekje van de Zweedse wetgeving verlopen en Starbreeze zou de getroffen werknemers ook actief ondersteunen in hun zoektocht naar nieuw werk. Werknemers worden geïntroduceerd bij andere bedrijven en tijdens de werkuren bij Starbreeze zelf mogen de werknemers aan hun persoonlijk portfolio werken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.