4gamers.be

IKEA komt met nieuwe producten speciaal voor gamers

Door Jay, 05-06-2019 12:35

IKEA heeft, in samenwerking met UNYQ en Area Academy, een eerste reeks prototypes onthuld van UPPKOPPLA. Dat is een nieuwe serie van producten die specifiek voor gamers bedoeld zijn. UPPKOPPLA zou in 2020 effectief gelanceerd worden en zaken bieden als accessoires, gaming chairs, tafels en meer. De drie prototypes die nu onthuld zijn, zijn een polsband, keycaps en een mouse bungee, allemaal bedoeld om de nauwkeurigheid tijdens het gamen te bevorderen.

De accessoires in kwestie worden geproduceerd via 3D-printing. Zo zou het mogelijk zijn om via een 3D-scan het feitelijke design lichtjes aan te passen per klant, zodat het accessoire optimaal is afgesteld, zowel technisch als esthetisch.

Op termijn wil IKEA de lessen die men leert uit de productie van UPPKOPPLA toepassen om ook andere klanten met specifieke noden te bedienen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.