4gamers.be

Company of Heroes bordspel op komst

Door Jay, 05-06-2019 12:54

Via Kickstarter zijn meer dan voldoende centjes opgehaald voor de Company of Heroes Board Game. De campagne loopt nog een tijdje, dus je hebt nog tijd om het project te steunen en jezelf te verzekeren van een van de eerste exemplaren, die in mei 2020 geleverd zouden worden.

Net als in de pc-games draait het ook bij het bordspel van Company of Heroes rond het veroveren van strategische punten. Op die manier kunnen spelers hun economie laten groeien, waardoor ze hun troepen en basis kunnen uitbreiden om zo uiteindelijk voldoende victory points te scoren of de basis van de tegenstander te vernietigen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.