4gamers.be

Sniper Ghost Warrior Contracts aangekondigd

Door Jay, 06-06-2019 16:43

CI games heeft Sniper Ghost Warrior Contracts aangekondigd en meteen is ook een eerste teaser trailer online gegooid, in afwachting van feitelijke gameplay die tijdens E3 onthuld zal worden. De game verschijnt dit jaar nog voor pc, PS4 en Xbox One.

De teaser introduceert spelers aan de ruige Siberische wildernis waar ze mee te maken krijgen, terwijl de kern van het kenmerkende snipen bewaard zou blijven. Naast het uitbreiden van het snipen en het oog voor detail in het levensechte arsenaal wapens neemt Contracts de serie in een nieuwe richting met intense mission-based scenario’s in vernieuwde maps. 

Omdat de missies meer puzzel-elementen bevatten en gebruik maken van het contracts-systeem, kunnen deze open missies op een groot aantal verschillende manieren aangepakt worden en wordt tactisch en snel denken beloond. Op zoek naar een salarisverhoging? Missies bieden ook talloze zijmissies die je kan ondernemen voor extra geld waarmee je je uitrusting kan upgraden. 

Van de diepgaande singleplayer campaign en aantal multiplayer-opties tot aan het oude vertrouwde mission-based contracts-systeem, zoekt Sniper Ghost Warrior Contracts naar dé manier om het sniper-gevoel perfect te maken. Of dat ook zal lukken, weten we dus later dit jaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.