4gamers.be

Belgische politie rukt uit voor ... hysterisch gelukkige gamer

Door Jay, 09-06-2019 00:01, bron: https://m.hln.be/in-de-buurt/torhout/het-politie-leven-zoals-het-is-hysterische-buur-blijkt-dolgelukkige-man-die-eindelijk-nintendospelletje-uitspeelde~a6ab7a45/

De politie van de West-Vlaamse zone Kouter moest begin deze week uitrukken voor een volgens zijn bovenbuur hysterische man. De bovenbuur had de politie gebeld nadat hij lawaai had gehoord in het appartement van zijn onderbuur, waarna die onderbuur ook nog eens "hysterisch" op straat hebben staan schreeuwen. Reden genoeg inderdaad voor de politie om eens een kijkje te gaan nemen, maar eens aangekomen stond hen toch wel een verrassing te wachten.

De "hysterische" man bleek gewoon een (heel) gelukkige gamer te zijn, die er na meer dan één jaar proberen in geslaagd was om eindelijk Super Ghouls ’n Ghosts (SNES) uit te spelen. De man in kwestie gaf toe dat hij inderdaad nogal luidkeels zijn overwinning had gevierd, maar verder was er dus niet echt iets aan de hand. Hij voegde er nog aan toe dat hij zichzelf die avond eens zou trakteren ook door op restaurant te gaan, iets wat hij naar eigen zeggen wel had verdiend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.