4gamers.be

Watch Dogs Legion uit de doeken gedaan

Door Jay, 11-06-2019 01:47

Nadat de game eerder al gelekt was, is Watch Dogs Legion nu officieel uit de doeken gedaan door Ubisoft. De game verschijnt op 6 maart 2020 voor pc, PS4, Xbox One en Google Stadia, en speelt zich af in Londen, waar vrijheden van burgers aan banden gelegd zijn. Gelukkig is er een verzetsbeweging, waar jij als speler deel van uitmaakt.

Uniek aan Watch Dogs Legion is het feit dat je in de game in principe iedereen kan recruteren om zich bij het verzet aan te sluiten. Dat doe je door de "origin missie" van het personage in kwestie goed af te ronden. Eens een personage zich heeft aangesloten bij het verzet, kan je ermee aan de slag gaan. Zo kan je de verzetsbeweging uitbouwen zoals je dat zelf wil, bijvoorbeeld met alleen maar oude omaatjes, of alleen maar stoere binken, of alleen maar voormalige geheim agenten, maar ook een mooie mengeling van alles kan natuurlijk. Elk personage heeft ook zo zijn eigen sterke en zwakke punten, dus daar moet ook rekening mee gehouden worden, terwijl ook permadeath een realiteit is voor personages.

Elke NPC in de game kunnen recruteren en bijgevolg als elke NPC, die allemaal hun eigen achtergrond hebben, kunnen spelen is een ambitieuze doelstelling van Ubisoft, maar het lijkt te werken. Daarbij wordt er ook voor gezorgd dat elke cutscene in de game wordt aangepast op basis van het personage waarmee je op dat moment actief speelt, terwijl een companion AI ervoor zorgt dat alle leden van het verzet met elkaar verbonden blijven en gemeenschappelijke kennis gedeeld wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.