4gamers.be

Stranger Things gaat Pokémon GO achterna

Door Jay, 13-06-2019 12:49

Netflix heeft een nieuwe Stranger Things game geteased. Het is een mobile game die omschreven wordt als een location-based RPG/puzzler. Daarmee lijkt men Pokémon GO achterna te gaan, al vermoeden we dat je in de game voornamelijk monsters zal bestrijden die in de wereld opduiken, in plaats van ze te verzamelen. Ontwikkelaar van dienst is Next Games, dat eerder al The Walking Dead: Our World maakte.

Verdere details over de game zijn nog niet bekend en ook op een releasedatum is het nog wachten. Het derde seizoen van Stranger Things gaat op 4 juli van start via Netflix. Misschien verschijnt dan ook de mobile game, maar dat is dus nog niet zeker. Wel op 4 juli verschijnt sowieso het eerder reeds aangekondigde Stranger Things: The Game.

Overigens werden nog wat cross-over events geteased met onder meer Epic Games en Ubisoft. Stranger Things lijkt dus in verschillende games te gaan opduiken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.