4gamers.be

Twin Mirror van DONTNOD uitgesteld naar 2020

Door Jay, 13-06-2019 16:17

Twin Mirror, een nieuwe game van DONTNOD die vorig jaar al werd aangekondigd, is uitgesteld naar 2020. Normaal zou de game dit jaar verschijnen, maar dat komt er dus niet meer van. Het uitstel is ook niet het enige nieuws dat gemeld werd.

Samen met het uitstel werd ook aangekondigd dat DONTNOD de volledige rechten over het IP heeft verkregen en dat het zo meer te zeggen heeft over wat er precies mee gebeurt. Zodoende is een samenwerking aangegaan met Epic Games voor de pc-versie, die 12 maanden exclusief voor de Epic Games Store zal zijn. Voor de consoleversie en marketing wordt wel nog samengewerkt met Bandai Namco.

In Twin Mirror kruipen spelers in de huid van Sam, een 33-jarige onderzoeksjournalist die een heftig liefdesverdriet probeert te boven te komen, en die terugkeert naar huis om een oude vriend te begraven. Als Sam op een ochtend wakker wordt in zijn motelkamer met een bebloed t-shirt en een black-out over wat de vorige nacht is gebeurd, gaat hij op zoek naar de waarheid met zijn geest als enige wapen. Twin Mirror biedt de mogelijkheid om in de pijnlijke herinneringen van Sam te duiken om het onderzoek persoonlijk en uniek vorm te geven door middel van een reeks onmogelijke keuzes die een grote impact hebben op het verhaal en het traject dat je aflegt. Iedere keuze brengt de speler een stap dichter bij de waarheid en hun plaats in de wereld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.