4gamers.be

Nieuwe Leisure Suit Larry gelanceerd voor PS4 en Switch

Door Jay, 17-06-2019 10:59

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry, dat vorig jaar al verscheen voor pc, is nu ook beschikbaar voor PS4 en Nintendo Switch. De launch trailer is hieronder te bewonderen.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry is een rechtstreeks vervolg op de eerste game en vertelt het tragische verhaal van Larry, die uit 1987 naar het heden wordt gekatapulteerd. Hoe gaat hij om met smartphones, sociale netwerksites en dating apps? Wat is de mega-corporatie Prune van plan? En wat hebben twee worstelende alpaca's hiermee te maken?

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry is een point-and-click adventure game waarin Larry gebruik maakt van de dating app Timber, om zo vrouwen te leren kennen en hen te bevredigen. Ook van Instacrap maakt Larry gebruik, concreet om bikinifoto's te bekijken. Uiteindelijk komt Faith in zijn leven. Dat is de assistente van de baas van Prune. Larry wordt meteen verliefd op haar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.