4gamers.be

Logo van Chinees biotech bedrijf komt ons bekend voor

Door Jay, 22-06-2019 00:00

In China hebben fans van Resident Evil opgemerkt dat het logo van Shanghai Ruilan Bao Hu San Biotech Limited, een Chinees biotech bedrijf, wel erg hard lijkt op dat van Umbrella, het biotech bedrijf van de Resident Evil games. Het Umbrella logo is echter rood en wit, terwijl dit logo turquoise en wit is. Verder zijn ze eigenlijk identiek.

De vraag is natuurlijk waarom de logo's zo op elkaar lijken. Zijn ze bij het bedrijf grote fans van Resident Evil? Waarschijnlijk niet. De kans is reëel dat het logo, zoals wel vaker in China, het werk is van een weinig originele ontwerper. Dat, of Umbrella bestaat gewoon écht in China.

Het kan overigens nog erger. Hier zijn de kleuren immers aangepast, maar in 2017 bleek er een bedrijf voor huidverzorging te zijn dat gewoon het exacte logo van Umbrella als eigen logo gebruikte. Dat logo is sindsdien wel al aangepast.

Shanghai Ruilan Bao Hu San Biotech Limited logo

Umbrella logo (Resident Evil)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.