4gamers.be

Voor het eerst nieuwe Wolfenstein game zonder censuur in Duitsland

Door Jay, 27-06-2019 11:44

Over een maand verschijnt Wolfenstein: Youngblood, ook in Duitsland. Doorgaans wordt daar een gecensureerde versie gelanceerd, zonder concrete verwijzingen naar de nazi's, maar deze keer zal voor het eerst een Wolfenstein game zonder censuur gelanceerd worden.

In Duitsland krijgen ze dus gewoon de versie waar ook de rest van de wereld mee aan de slag kan, al krijgen ze in Duitsland wel nog de optie om ook een gecensureerde versie te spelen. Dat komt omdat Bethesda die gecensureerde versie sowieso al voorzien had, omdat tijdens de ontwikkeling nog niet bekend was of Duitsland toestemming zou geven voor de ongecensureerde versie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.