4gamers.be

Final Fantasy XIV krijgt een live-action tv-serie

Door Jay, 28-06-2019 14:03

Sony Pictures Television en productiebedrijf Hivemind Entertainment (dat achter The Witcher van Netflix zit en The Expanse van Amazon) hebben een samenwerking met Square Enix aangekondigd voor het maken van een live-action tv-serie gebaseerd op MMORPG Final Fantasy XIV.

De serie brengt een origineel verhaal dat zich afspeelt in Eorzea, de wereld van Final Fantasy XIV. Verder zijn details schaars omdat alles nog in een vroege ontwikkelingsfase zit, maar men belooft alvast een focus op de strijd tussen magie en technologie in een avontuur om vrede te brengen in tijden van conflict en chaos.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.