4gamers.be

Spaanse esports pro gaat door het lint tijdens livestream

Door Jay, 01-07-2019 14:08

Marcos "MarkiLokuras" Barragán, een Spaanse esports pro die Fortnite speelt voor Team Heretics, is tijdens een recente livestream op Twitch door het lint gegaan. Hij vond het blijkbaar niet leuk dat zijn moeder zijn kamer binnenkwam om de airo op te zetten. Niet alleen deed hij verbaal agressief tegenover zijn moeder, hij reageerde zich ook nog eens af door met een baseballknuppel op een soort bokszak te kloppen.

MarkiLokuras heeft zo'n 800.000 volgers op YouTube en meer dan 480.000 volgers op Twitch. Doorgaans is Twitch snel om op dergelijke incidenten te reageren, maar voorlopig is zijn account nog niet geschorst. Het valt nog af te wachten of dat nog zal gebeuren.

Op zijn uitbarsting is natuurlijk al heel wat negatieve commentaar gekomen, wat voor MarkiLokuras aanleiding was om ook op Twitter fel te keer te gaan. Uiteindelijk zei hij dat hij erover zou zwijgen omdat hij anders zou beginnen kotsen over de mensen die kritiek hadden. Hij probeerde het voorval ook te minimaliseren door te zeggen dat hij en zijn moeder nu eenmaal zo doen tegenover elkaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.