4gamers.be

CD Projekt RED werkt aan drie Cyberpunk games

Door Jay, 02-07-2019 11:33, bron: https://www.vg247.com/2019/07/01/three-cyberpunk-games-in-development/

Piotra Nielubowicz, Vice President van CD Projekt RED, heeft tijdens een interview met een Poolse zakenkrant gezegd dat de studio momenteel aan drie Cyberpunk games werkt. Eén daarvan is natuurlijk Cyberpunk 2077, dat volgend jaar verschijnt. Een van de andere games wordt omschreven als het "volgende grote project" van CD Projekt RED. De derde game zal vermoedelijk eerder kleinschalig zijn of een spin-off, zoals we ook The Witcher Card Game kregen.

Voorts werd tijdens het interview bevestigd dat er wordt gewerkt aan een multiplayer mode voor Cyberpunk 2077. In hoeverre die er ook echt komt en of die bij launch reeds beschikbaar zal zijn, valt nof af te wachten. Het zou ook kunnen dat de multiplayer wordt gezien als een van de drie Cyberpunk projecten, maar dat is niet helemaal duidelijk.

Cyberpunk 2077 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.