4gamers.be

Oplossing voor Shenmue 3 Kickstarter debacle

Door Jay, 02-07-2019 14:14

Aanvankelijk was het de bedoeling om de pc-versie van Shenmue 3, waarvoor via Kickstarter heel wat centjes werden opgehaald, via Steam aan te bieden, maar recent werd aangekondigd dat de pc-versie exclusief via de Epic Games Store verdeeld zou worden. Dat ligt dezer dagen natuurlijk nogal gevoelig en de manier waarop men omging met de kritiek, onder meer door refunds te weigeren, hielp ook niet echt.

Nu is evenwel een "oplossing" gevonden voor de hele kwestie. Wie een Steam-versie wil, kan die nog steeds krijgen, maar wel pas een jaar na de release van Shenmue 3. Op die manier blijft de game dus een jaar exclusief voor de Epic Games Store. Daarnaast is er natuurlijk ook nog gewoon de PS4-versie die verschijnt. Wie zich hier niet in kan vinden, kan ook nog kiezen voor een refund, die dan effectief zal toegekend worden.

Meer uitleg over de hele kwestie en de procedure voor backers om hun opties te kiezen, is hier te vinden.

Shenmue III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.