4gamers.be

Marvel's Spider-Man krijgt Far From Home kostuums

Door Jay, 02-07-2019 14:23

Marvel's Spider-Man op PS4 krijgt er twee kostuums bij, gebaseerd op die uit de nieuwste film, Far From Home. PlayStation Japan liet via een tweet weten dat de kostuums reeds beschikbaar zijn in de game, maar de tweet is inmiddels weer verwijderd dus mogelijk ging de communicatie iets te vroeg online en is het nog heel even wachten alvorens we effectief met de nieuwe kostuums aan de slag kunnen.

Reacties

 • Xtralecherus

  Leuk, maar als je de game al hebt gespeeld en niet terug gaat is dit wel een beetje waardeloos zonder nieuwe content enz. Soit, spel zelf al uitgespeeld maar kan nog de DLC doen vroeg of laat..

  • Geplaatst op 2019-07-02 om 16:01
 • freakykiller Xtralecherus

  Entitled much. Je krijgt iets gratis en het is niet goed?

  • Geplaatst op 2019-07-04 om 03:17
 • Xtralecherus freakykiller

  Entitled much? Lol euhm mss begrijp je het niet goed, geen probleem :). Ik zeg dat de kans vrij klein is dat men überhaupt nog de game terug gaat opstarten als je die al uitgespeeld hebt en 100% completion behaalde.. Wat is daar nu zo "Entiteld much." aan? Begrijp je het begrip überhaupt zelf wel? Is leuk voor voor mensen die er nog moeten aan beginnen of met bezig zijn. Maar denk je echt dat 99% v/d mensen die de game al gespeeld heeft terug gaat? Diehard Spider-Man fans wellicht maar ik spreek in het algemeen. Het is leuk dat ze nieuwe dingen toevoegen, maar ik had dan liever nog een extra DLC gezien al dan niet betalend.. Van mij part mogen ze gerust nog een uitbreiding toevoegen die betalend is.

  Veel van de games (vooral SP)die extra's toevoegen lang na release is leuk maar er zijn maar weinigen die er echt naar terugkeren laat staan dat je nog 100 games hebt liggen die nog niet aangeraakt hebt.. Zo heb ik er genoeg liggen dat ik zelf niet de tijd ervoor heb om ze allemaal te spelen.. Zonder echt nieuwe content ga ik het spel niet volledig herspelen of het moet een game zijn dat ik graag nog eens wil herspelen en dat zijn er maar heel weinig.

  • Geplaatst op 2019-07-04 om 13:23

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.