4gamers.be

Contract tussen Konami en Liverpool afgelopen

Door Jay, 03-07-2019 15:22

Dat Manchester United dit jaar officieel in PES 2020 zit, is leuk nieuws voor de fans, maar tegelijk is nu bekend geraakt dat het contract dat Konami had met Liverpool is afgelopen en niet verlengd wordt. Liverpool zal dus niet meer met een officiële licentie in de nieuwste PES-game zitten.

Dit heeft nog wat andere gevolgen ook. Hoewel Liverpool nog steeds beschikbaar blijft in PES 2019, zal de club niet meer gebruikt mogen worden in officiële PES esports competities.

Mogelijk heeft het stopzetten van het contract ook iets te maken met het verdwijnen van PES 2019 als PlayStation Plus game. Sony heeft namelijk een marketingdeal met EA voor de promotie van FIFA 20 en PS4, en de kans is groot dat de nieuwe FIFA-game dit jaar een grotere samenwerking heeft met Liverpool specifiek. Liverpool zou mogelijk de coverster(ren) leveren en dan is er natuurlijk ook nog Peter Moore, ex-EA en nu al een tijdje aan de slag bij Liverpool. Kortom: EA, Liverpool en PlayStation lijken aan elkaar te hangen en dan is PES 2019 als gratis game bij PlayStation Plus niet echt handig.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.