4gamers.be

Kindjes maken om de wereld te redden in Conception Plus

Door Jay, 08-07-2019 12:39

Spike Chunsoft heeft Conception Plus: Maidens of the Twelve Stars aangekondigd. Dat is eigenlijk Conception II, dat jaren geleden al verscheen voor pc, PS Vita en Nintendo 3DS, maar dan in een opgepoetste versie voor PS4 en Steam. De game verschijnt in Europa op 8 november.

Conception Plus is een visual novel met RPG-gevechten. Spelers kruipen in de huid van God's Gift, een redder van een andere wereld, die in het magische koninkrijk van Granvania is neergedaald om het te redden van slechteriken. Daarvoor moet je wel eventjes Star Children verwekken bij 12 Star Maidens, want alleen zo kan de wereld gered worden. Japans? Japans.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.