4gamers.be

Kingdom Under Fire 2 komt weer boven water

Door Jay, 09-07-2019 15:12, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-09-kingdom-under-fire-2-is-alive-and-is-apparently-being-released-here-this-year

Blijkbaar zijn er plannen om Kingdom Under Fire 2 dit jaar in Noord-Amerika en Europa te lanceren voor pc. Dat bevestigde uitgever Gameforge, dat de game inmiddels helemaal zelf in handen heeft. Dat is opmerkelijk, want eigenlijk werd aangenomen dat de game dood en begraven was.

Kingdom Under Fire 2, dat de grootschalige gevechten van Dynasty Warriors combineert met RTS- en MMO-elementen, werd in 2008 aangekondigd en heeft sindsdien een moeilijke weg afgelegd. De Koreaanse game werd nooit écht gelanceerd en was enkel in bepaalde regio's te spelen in de vorm van een beperkte bèta. Releaseplannen werden uitgesteld, platformen werden afgevoerd en meer. Uiteindelijk verdween de game helemaal van het toneel.

Dood en begraven dus, maar blijkbaar toch niet want later dit jaar zou de game dus effectief gelanceerd worden in het Westen. Op meer concrete details is het nog wachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.