4gamers.be

Politie opgetrommeld voor cosplayer met gigantisch geweer

Door Jay, 13-07-2019 00:01, bron: https://cosplay.kotaku.com/cosplayers-giant-rifle-prompts-sheriffs-warning-1836093090

Het gebeurt niet elke dag dat je iemand op het strand ziet paraderen met een gigantisch geweer en dus namen onlangs enkele strandgangers van het Seacliff State Beach in Monterey Bay (Californië, VS) het zekere voor het onzekere. De politie werd ingelicht en toen die een kijkje kwam nemen, bleek het om een cosplayer te gaan die op het strand enkele foto's wilde maken. Wat dat betreft was haar outfit ook wel een weggever, maar goed, het is begrijpelijk dat sommigen toch ongerust waren.

Een woordvoerder van de politie gaf cosplayers ook het advies om voorzichtig te zijn en niet zomaar in drukke openbare ruimtes rond te lopen met nepwapens. Wanneer niet duidelijk is dat het niet om een echt wapen gaat, kan dat immers voor gevaarlijke situaties zorgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.