4gamers.be

Cyberpunk 2077 verkoopt bijzonder goed op eigen platform

Door papfles, 10-07-2019 07:34

CD Projekt is voor de meeste mensen gewoon de ontwikkelaar van The Witcher en Cyberpunk 2077, maar het heeft ook een eigen verkoopsplatform, dat vooral gekend is voor oudere, klassieke games, vandaar ook de naam "GoG.com", vroeger gekend als Good Old Games. Daar waar het op andere platformen (denk aan Steam of de consoleplatformen) een deel van de koek moet afgeven aan de platformeigenaars heeft het bij GoG.com het voordeel zelf natuurlijk aan de knoppen zit.

Dat legt het bedrijf nu dan ook geen windeieren nu Cyberpunk 2077 richting release wandelt, want een derde van alle digitale pre-orders voor de pc-versie van de game zijn via gog.com gekomen. Dat gog.com er prat op gaat dat alle games op hun platform DRM-vrij zijn, zal ongetwijfeld ook geholpen hebben om gamers over de streep te trekken, maar los daarvan zal de ontwikkelaar vooral blij zijn dat het 100 % van de inkomsten in eigen zak kan houden.

 

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.