4gamers.be

Nieuwe DLC The Division 2 verschijnt 23 juli

Door YoniVL, 10-07-2019 16:21

Vanaf 23 juli kan iedereen met een Year 1 Pass aan de slag met Episode 1 - D.C. Outskirts: Expeditions, de eerste grote uitbreiding voor The Division 2. Alle andere spelers zullen nog geduld moeten hebben tot 30 juli.

In de uitbreiding wordt het verhaal van de game voortgezet en trekken we de stad Washington D.C. uit naar de omliggende gebieden. Daarnaast worden er onder andere aantal nieuwe hoofdmissies toegevoegd.

 • TWEE NIEUWE HOOFDMISSIES

Camp White Oak: The Division Agents voeren een geplande aanval uit op het presidentiële grondgebied om de verraderlijke President Andrew Ellis te berechten.

Manning National Zoo: Emeline Shaw, leider van de Outcasts, vluchtte weg na haar nederlaag in D.C. en verblijft nu in de zoo om weer op krachten te komen. De Agents zijn op jacht om Shaw te elimineren en de wedergeboorte van de Outcasts in de kiem te smoren.

 • NIEUWE ERVARING: EXPEDITIONS

In deze nieuwe ervaring betreden spelers Kenly College, waar het contact met een militair konvooi vol vitale voorraden verloren is gegaan. Wanneer ze een laatste uitzending ontvangen, vormen ze een expeditie om de overlevende leden terug te vinden. Expedities worden opgesplitst in 3 verschillende missies die spelers kunnen voltooien. Elke missie heeft een specifiek thema en sfeer, die van week tot week zal worden uitgebracht. De voltooiing van alle drie de vleugels geeft toegang tot een exclusieve schatkamer vol met beloningen.

 • NIEUWE WAPENS EN UITRUSTING:
  • 1 Exotisch wapen: Diamondback Rifle
  • 1 Exotische uitrusting: BTSU Datagloves
  • 2 wapens: Stoner LMG en Carbine 7
    
 • GECLASSIFICEERDE OPDRACHTEN:

Agents kunnen twee nieuwe geclassificeerde opdrachten aangaan in het Central Aquarium van Washington en de NSA Site B13 (exclusief voor iedereen die de Year 1 Pass bezit).

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.