4gamers.be

Amazon Game Studios werkt aan Lord of the Rings MMO

Door papfles, 11-07-2019 06:52, bron: https://www.vg247.com/2019/07/10/lord-of-the-rings-new-mmo-amazon-game-studios/

We weten al van vorig jaar september dat er een Lord of the Rings MMO in de maak is, maar nu blijkt dat Amazon Game Studios zich ook mengt in het debat. De studio / uitgever heeft zich nu officieel bekendgemaakt als de uitgever die meewerkt aan de ontwikkeling van deze free-to-play game gebaseerd op de nog steeds immens populaire boekenreeks.

Het goede nieuws is dat de mensen die bij Amazon Game Studios meewerken aan de game, mede ontwikkeld door Leyou Technologies, een heleboel ervaren rotten telt, die hun strepen al overduidelijk verdiend hebben in het MMO-genre. Zo staan onder meer EverQuest, Destiny, Planetside, World of Warcraft, Defiance en Rift op het palmares van medewerkers binnen Amazon Game Studios. Een releasedatum is momenteel nog niet bekend, maar de game moet uitkomen op pc en consoles.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.