4gamers.be

Komt Final Fantasy VII Remake in maart naar Xbox One?

Door papfles, 11-07-2019 06:59

Op dit moment staat Final Fantasy VII Remake bij iedereen genoteerd als een PlayStation 4-game, zeker omdat Sony PlayStation de game ook al meermaals heeft uitgerold op de eigen E3-persconferenties en geen enkele andere partij die eer krijgt. Dat de game ook een immens succes was op PlayStation (ook al had het ook een pc-release), zal de associatie ongetwijfeld ook versterken.

Echter, een kleine blunder van Xbox Germany (of bewuste melding) doet veronderstellen dat de game gewoon ook op Xbox One zal uitkomen en zelfs op dezelfde dag als de PS4-versie nu werd onthuld, met name op 3 maart 2020. De tweet werd snel offline gehaald, maar aangezien niks geheim blijft op het internet ging het al snel de ronde. Bij Xbox Germany verontschuldigde men zich, maar het is dus nu vooral afwachten of er binnenkort een onthulling komt omtrent een bijkomende release op Xbox One en vooral of het nu een timed exclusive wordt of zelfs helemaal niet.

Final Fantasy VII Remake screenshot

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.