4gamers.be

Zeldzame (en dure) pokémonkaart gaat verloren in de post

Door YoniVL, 11-07-2019 09:44, bron: https://www.polygon.com/2019/7/9/20687891/pokemon-card-stolen-lost-trainer-no-3-bounty

Een zeldzame pokémonkaart - Trainer No. 3 - is verloren gegaan in de post, nadat de kaart voor 60.000 dollar verkocht werd op ebay. De kaart is extreem zeldzaam, want ze werd enkele uitgegeven aan de persoon die de derde plaats behaalde op Super Secret Battle, een competitie die in 1999 werd gehouden in Japan. Ze is dus letterlijk 'one of a kind'. Nadat de kaart op ebay werd verkocht, werd ze via UPS verzonden met een verzekering ter waarde van 50.000 dollar. Sindsdien is de kaart volledig van de aardbodem verdwenen.

Het probleem is nu dat er wel is getekend voor ontvangst, maar dat de ontvangende partij zegt nooit de kaart gezien te hebben. Die partij is trouwens niet de koper, maar een koeriersbedrijf dat de kaart tot bij de koper moest krijgen. Omdat er is getekend kan er ook geen claim worden ingediend bij de verzekering. De verkoper heeft nu een beloning van 1.000 dollar uitgeschreven voor de persoon die met een goede tip op de proppen kan komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.