4gamers.be

Shenmue III Kickstarter backers moeten bijbetalen voor Season Pass

Door papfles, 12-07-2019 06:43, bron: https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3/posts/2554085?comment=Q29tbWVudC0yNDc3NDcxMg%3D%3D&reply=Q29tbWVudC0yNDc3NDc0OA%3D%3D

Shenmue 3 werd behoorlijk snel volledig gefinancierd via Kickstarter en nu is het dus rustig (en ongeduldig voor velen) afwachten tot de game daadwerkelijk verkrijgbaar is. Het is ook zeer de vraag in welke mate de game aan de verwachtingen kan beantwoorden, vermits de voorganger al zo lang geleden uitkwam. 

Echter, er is ook steeds meer wrevel rond de game te bespeuren. Zo vond niet iedereen het even leuk dat de game een Epic Store exclusive werd en het feit dat backers nu nog eens extra geld moeten ophoesten voor een aankomende Season Pass (al heeft niet iedereen zelfs de traditionele prijs voor een game moeten betalen om überhaupt de game los te kunnen weken op Kickstarter), wordt ook allerminst gewaardeerd. Het gaat om de "standard" en "deluxe" versies die je gewoon in de winkel zal kunnen kopen, daarbij zit bijkomende (en exclusieve) content vervat en die zullen de Kickstarter backers dus apart moeten aankopen.

Shenmue III screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.