4gamers.be

Age of Wonders III is tijdelijk helemaal gratis op Steam

Door papfles, 12-07-2019 07:01, bron: https://store.steampowered.com/app/226840/Age_of_Wonders_III/

In België zijn we met recht en rede trots op wat Larian allemaal verwezenlijkt, maar ook in Nederland zitten een aantal studio's die al mooie games hebben gecreëerd. Een daarvan is Triumph Studios, dat de fantasy-getinte turn-based strategy-reeks Age of Wonders op de markt heeft gebracht. De laatste titel, Age of Wonders III, dateert ondertussen ook al van vijf jaar geleden, maar wie toen niet de stap durfde zetten, heeft nu geen excuus meer.

De game is immers tot en met 15 juli helemaal gratis te downloaden op Steam. Je zal hem wel voor 19u 's avonds moeten downloaden, maar vanaf dan is de game voor eeuwig van jou, ook al wordt 'ie dan terug betalend. Wie had gehoopt om ook meteen alle DLC gratis erbij te krijgen, dat is niet het geval, dus daar zal je wel nog wat geld voor moeten ophoesten, al staan die momenteel ook aan 50 % korting te blinken.

Age of Wonders III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.