4gamers.be

Film van Mortal Kombat zal R-rated zijn

Door YoniVL, 12-07-2019 11:23

Goed nieuws voor de fans van gore, bloed en Mortal Kombat. De nieuwe film zal immers R-rated zijn. Dat werd bevestigd door schrijver Greg Russo op Twitter. Hij voegde er ook aan toe dat voor de eerste keer ooit er fatalities zullen te zien zijn in een film van Mortal Kombat. Het lijkt er dus op dat de film echt van plan is om de stijl van de games zo nauw mogelijk te benaderen.

Daarnaast werd ook bekendgemaakt dat Joe Taslim, bekend van onder andere The Raid, in de rol van Sub-Zero zal kruipen. Hij was eerder ook al te zien in Star Trek Beyond en Fast & Furious 6. Mortal Kombat staat momenteel gepland voor 5 maart 2021.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.