4gamers.be

The Sims 4 introduceert nieuwe Plumbob

Door Jay, 15-07-2019 10:41

Voor The Sims 4 op pc en Mac wordt deze week een update uitgerold die de nodige nieuwigheden met zich meebrengt, zowel wat content betreft als de promotionele voorstelling van de game.

Om te beginnen worden meer dan 1000 nieuwe objecten geïntroduceerd om te kopen en te bouwen. Verder is het mogelijk om in de character creator een quiz in te vullen om zo een Sim te creëren op basis van de antwoorden. Het gaat daarbij om algemene vragen, zoals de leeftijd, maar ook meer creatieve vragen, zoals wat de Sim zou doen wanneer hij of zij in de tuin een vreemde plant tegenkomt. Op die manier worden het karakter, de ambities en meer van de Sim samengesteld.

Voorts krijgt The Sims 4 een nieuwe boxart, waarmee de game enkele nieuwe gezichten krijgt waarmee de game actief gepromoot wordt. Ook wordt een nieuwe Plumbob (de diamant die boven het hoofd van Sims hangt) geïntroduceerd. Hoewel de in-game Plumbob min of meer ongewijzigd blijft, heeft het ontwerp van de Plumbob die gebruikt wordt in promotioneel artwork een update gekregen, waardoor de diamant iets meer "bling bling" uitstraalt.

De nieuwigheden werden uit de doeken gedaan tijdens de maandelijkse livestream van ontwikkelaar Maxis, die je hieronder kan herbekijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.