4gamers.be

Ouders noemen hun zoontje Google

Door Jay, 20-07-2019 00:01

Indonesische ouders hebben het nieuws gehaald omdat ze hun zoontje vernoemd hebben naar Google. Aanvankelijk was het enkel de vader die "Google" als naam zag zitten, maar enkele maanden na de geboorte ging ook de moeder ermee akkoord. Zo gezegd, zo gedaan en er kwam nog een mooie uitleg bij kijken ook. Men hoopt namelijk dat het kind opgroeit tot een leider en dat hij behulpzaam zal zijn voor anderen. Over afluisteren en zo, daar zwijgen we even over.

De reacties op de naam bleven natuurlijk niet uit. Voor elke positieve reactie was er ook een negatieve, waarbij de ouders ervan beschuldigd werden aandacht te zoeken in de hoop er financieel wel bij te varen. Anderen vinden het dan weer een leuke naam, terwijl nog anderen vrezen dat het kind zal uitgroeien tot de Antichrist. Bij Google zelf hebben ze de ouders alleszins al gefeliciteerd en een kleinigheidje opgestuurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.