4gamers.be

Warhammer 40,000 krijgt live-action serie

Door YoniVL, 18-07-2019 09:57, bron: https://www.playstationlifestyle.net/2019/07/17/live-action-warhammer-40k-series-announced/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=live-action-warhammer-40k-series-announced

Het universum van Warhammer 40,000 is al immens, maar zal binnenkort nog een beetje groter worden. Vandaag is immers aangekondigd dat er een live-action serie zal komen die zal draaien rond het personage Gregor Eisenhorn. Hij is geen Space Marine, maar wel een Inquisitor van de Ordo Xenos. Stuwende kracht achter de serie wordt Frank Spotnitz, die ook al verantwoordelijk is voor de Amazon-serie Man in the High Castle. Het is nog niet duidelijk wanneer we de serie kunnen verwachten, maar het is alvast iets om naar uit te kijken voor de fans.

Reacties

  • nks157

    Ben best wel benieuwd naar hoe dit zal uitpakken. Vind het W40K universum echt geweldig dus kan dit zeker toejuichen. Ben alleen bang dat het een flop zal worden.

    • Geplaatst op 2019-07-18 om 14:20
  • littlewolvie

    Ik hoop alvast dat het iets wordt. Zelf ben ik namelijk groot fan van het universum, maar ik ben niet overtuigd dat het grote publiek deze dystopische toekomstvisie zonder veel hoop of perspectieven zal kunnen smaken. Nu ja, ze vonden Game Of Thrones ook fantastisch en dat was zeker in den beginne toch ook niet meteen om vrolijk van te worden. De keuze voor Dan Abnett's Eisenhorn als introductie lijkt me ook de juiste. Dat kan je nog redelijk kleinschalig houden met een mix aan verschillende genres (SF, fantasty, action, horror, crime...) en op die manier de nieuwe kijker beetje bij beetje wegwijs maken in het redelijk complexe universum. Ik hoop alvast dat het aanslaat... misschien dat ik dan toch ooit nog mijn 45-delige Horus Heresy verfilming krijg. ;-)

    • Geplaatst op 2019-07-19 om 15:53

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.