4gamers.be

Cyberpunk 2077 krijgt zure regen

Door YoniVL, 18-07-2019 10:10

Dat Cyberpunk 2077 dynamisch weer zal kennen, is niet echt een verrassing. Het is een levende wereld en dus zou het nogal vreemd zijn als altijd en overal het zonnetje scheen. Een van die weerseffecten zou nu zure regen zijn, waarschijnlijk een gevolg van de grote vervuiling in de toekomst. Die zure regen is ook echt gevaarlijk en je zal dus ook effectief moeten schuilen wanneer het gaat regenen.

Ook over de moeilijkheidsgraden van Cyberpunk 2077 is wat meer bekend. Net als The Witcher zal er een hardcore mode zijn, waarin de UI volledig wordt uitgeschakeld, maar er komt ook een moeilijkheidsgraad die gericht is op spelers die niet zo handig zijn met shooters. Hoe dat dan juist in zijn werk gaat, is nog niet geweten. Er zouden ook verschillende wapens zijn die gericht zijn op dat soort spelers en helpen met mikken. CD Projekt Red wil duidelijk dat iedereen met zijn game aan de slag gaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.