4gamers.be

Ubisoft: "The Division 2 de grootste hit van het jaar"

Door papfles, 19-07-2019 09:12, bron: https://www.vg247.com/2019/07/18/the-division-2-2019-biggest-hit-worldwide-so-far/

De allergrootste (verkoops)kleppers van het jaar moeten nog uitkomen, aangezien het eindejaar nog in het verschiet ligt, maar Ubisoft is in elk geval momenteel wel al bijzonder positief over wat er dit jaar is uitgekomen. Zo heeft het The Division 2 in maart uitgebracht, al bleef het wel altijd enigszins op de vlakte over diens prestaties.

Men erkende dat de game het minder goed dan verwacht deed op consoles, maar dat het op pc wel naar behoren presteerde. Echter, nu komt het bedrijf naar buiten met het nieuws dat The Division 2 de grootste hit van het jaar is, al liet het niet exact weten hoeveel exemplaren er nu niet aan de man werden gebracht. Op dat vlak zullen we nog moeten blijven gissen. Ben jij een The Division 2-speler (geweest)? 

Tom Clancy's The Division 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.