4gamers.be

Frank Pearce verlaat Blizzard

Door Jay, 22-07-2019 10:20, bron: https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/23053770/message-from-frank-pearce-and-j-allen-brack

Frank Pearce, een van de drie oprichters van Blizzard, heeft aangekondigd dat hij het bedrijf verlaat. Hij zal niet langer dienst doen als Chief Development Officer, maar zal wel nog een adviserende rol spelen.

In oktober vorig jaar liet ook Michael Morhaime, eveneens een van de oprichters van Blizzard, het bedrijf achter zich. Hij stapte op als president en CEO en had enkel nog een adviserende rol, die in april dit jaar werd stopgezet.

Van de drie oprichters van Blizzard is enkel Allen Adham nog van de partij, al had hij Blizzard in 2004 al eens verlaten om vervolgens in 2016 terug te keren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.