4gamers.be

Sonic film nog verder uitgesteld

Door Jay, 25-07-2019 12:30

Normaal zou de live-action Sonic film in november dit jaar verschijnen, maar dat feestje ging niet door. Er werd uitstel aangekondigd en de nieuwe releasedatum werd vastgelegd op 14 februari 2020. Het uitstel kwam er omdat men extra tijd neemt om Sonic "just right" te krijgen. Eerder al was aangekondigd dat het design van Sonic aangepast wordt, nadat de eerste trailer van de film wat dat betreft op weinig positieve reacties kon rekenen.

Nu ziet het er naar uit dat ook 14 februari niet gehaald zal worden als releasedatum. Op het officiƫle Twitter kanaal van de film staat inmiddels immers maart 2020 te lezen. Geen overdreven uitstel natuurlijk, maar wie had gehoopt om met Valentijn naar de Sonic film te kunnen gaan kijken, die is er wel aan voor de moeite.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.