4gamers.be

Dark Edition van Call of Duty: Modern Warfare komt met nachtkijker

Door Jay, 01-08-2019 11:53

Toen Call of Duty: Modern Warfare officieel onthuld werd, gingen heel wat retailers live met hun pre-order opties. Zo kon je ook al de Dark Edition van het spel bestellen, maar die editie was officieel nog niet aangekondigd en dus was ook nog niet bekend wat die editie precies zou bevatten. Het prijskaartje van 200 dollar was bovendien extra voer voor speculatie omdat de game geen Season Pass zou bevatten.

Een stevig hebbedingetje als extraatje werd dus verwacht en dat blijken we ook te krijgen. Tijdens een persevenement voor de game is namelijk aan het licht gekomen dat de Dark Edition een echte nachtkijker zal bevatten die je op je hoofd kan dragen. In 2009 kwam een speciale editie van Call of Duty: Modern Warfare 2 ook al met een nachtkijker, zij het een iets lomper exemplaar dan nu het geval is. Hoe het met de kwaliteit zit, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.