4gamers.be

Verschillende edities voor WRC 8 onthuld

Door Jay, 01-08-2019 15:53

Bigben heeft drie verschillende edities onthuld voor WRC 8, dat op 5 september verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One, en in oktober voor Nintendo Switch. Er is te keizen tussen een basiseditie, digitale Deluxe-editie en fysieke Collector-editie. Ook pre-order bonuscontent werd uit de doeken gedaan.

Spelers die een editie van de game (ongeacht welke) pre-orderen ontvangen het RWD Legends pack, met daarin legendarische wagens van weleer, zoals de Lancia 037, de laatste auto met achterwielaandrijving die het World Rally Championship won; en de Porsche 911 GT3 RS RGT, een beestachtig krachtige rallywagen. Spelers die de Nintendo Switch-versie pre-orderen (basiseditie en fysieke Collector-editie) ontvangen een hoes met WRC 8-thema voor hun console (deze aanbieding geldt bij een beperkt aantal retailers).

Content van de digitale Deluxe editie

De digitale Deluxe-editie bevat de basisgame, 48 uur eerdere toegang tot de game, crewleden om aan je team toe te voegen in de Career-modus en het Legendary Cars-pack. Dit pakket bevat drie legendarische WRC-wagens uit de jaren 70, 80 en 90: de Alpine A110, Ford Escort RS en Lancia Delta HF Integrale.

Content van de fysieke Collector-editie

De Collector-editie bevat de basisgame, een abonnement van drie maanden op de WRC+ All Live TV service (deze biedt meer dan 25 uur aan live-verslaggeving van elke rally, analyses van experts en achter-de-schermen-verslagen), ervaren crewleden om aan je team toe te voegen in de Career-modus en het Legendary Cars-pack. Spelers die deze editie kopen ontvangen ook een exclusieve metalen doos (collector edition) met WRC-thema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.