4gamers.be

Streamer Ninja verhuist van Twitch naar Mixer

Door Jay, 02-08-2019 13:34

Ninja, die dankzij Fortnite uitgroeide tot een van de grootste en rijkste streamers op Twitch, ruilt het platform van Amazon in voor Mixer, het streaming platform van Microsoft. Dankzij de exclusiviteitsovereenkomst hoopt Microsoft natuurlijk dat heel wat volgers Ninja zullen volgen om zo Mixer als platform een boost te geven. Ninja zou ook op verschillende events gaan optreden als ambassadeur voor Mixer. Hoeveel hij aan de transfer verdient, is niet bekend.

Ninja is 28 jaar en zijn echte naam is Tyler Blevins. Vorig jaar zou hij zo'n 500.000 dollar per maand hebben verdiend. Vanaf vandaag zal hij dus beginnen streamen via Mixer, waar zijn kanaal op het moment van schrijven alvast 250.000 volgers rijk is. Er loopt ook een tijdelijke actie waarbij elke volger een abonnement cadeau krijgt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.